Toggle navigation
Fodevarer_header_aeg_(1)

Håndfiletering af fisk

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
48499 - Håndfiletering af fisk

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har eller søger arbejde i virksomheder, hvor der arbejdes med filetering af fisk.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Kendskab til sikkerhed omkring håndtering og slibning af knive og kan ligeledes yde den mest basale førstehjælp ved tilskadekomst med kniv og slibeværktøj.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
På baggrund af viden om kvalitetsnormer og udskæringsmetoder udføre håndfiletering af fisk efter gældende sikkerheds- og hygiejnenormer.
Beregne udbytteprocent og sætte resultatet i forhold til fiskeart og fileteringsteknik.
I forbindelse med filetering, ud fra kendskab til kvalitetsbestemmelser og holdbarhedsforringelse, sortere fisk efter kundesegment/slutbruger.
På baggrund af et grundlæggende kendskab til slibning og strygning, vedligeholde knive, der anvendes til forskellige udskæringer.

Fagnummer: 48499 Håndfiletering af fisk Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.070,00 Uden for målgruppe: DKK 3.604,00