Toggle navigation
Fodevarer_header_aeg_(1)

Fremmedlegemer i fødevareproduktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
49650 - Fremmedlegemer i fødevareproduktion

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte der har eller søger arbejde i fødevarevirksomheder.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Kendskab til problematikkerne angående detektion af fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter i fødevarer.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
I samarbejde med andre, konstatere om en fødevare er kontamineret med fremmedlegemer af biologisk-, kemisk- eller fysisk karakter.
I samarbejde med andre, foretage korrigerende handlinger, hvis et produkt viser sig kontamineret af fremmedlegemer.

Fagnummer: 49650 Fremmedlegemer i fødevareproduktion Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 214,00 Uden for målgruppe: DKK 928,80