Toggle navigation
Operat__rkurser_header

Energi og produktion, Energioptimeret produktion

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
21704 - Energi og produktion, Energioptimeret produktion

Målgruppe: Kurset er udviklet til personer med en procesoperatøruddannelse eller med lignende kompetencer, der i forhold til deres nuværende eller fremtidige job og karriere har ønske om/behov for viden og færdigheder inden for grøn energi og produktion.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Viden om gennemførelse af den planlagte teambaserede produktion via en proaktiv energioptimerende tilgang inkl. fjernelse/minimering af energispild/-tab ud fra et forretningsmæssigt grundlag.
Viden om fastholdelse af energioptimerende tiltag i form af nudging, best practice, tavlemøder og SOPer samt energi understøttende visninger, funktioner og algoritmer i operatørsystemer.
Viden om udarbejdelsen af proces- og energianalyser med andre faggrupper og eksperter i forhold til energioptimeringer og udfasning af fossil energi i produktionen.

Efter gennemført kursus kan deltageren med fokus på produktion:
Gennemføre den planlagte teambaserede produktion via en proaktiv energioptimerende tilgang inkl. fjernelse/minimering af energispild/-tab ud fra et forretningsmæssigt grundlag.
Være ressourceperson i at fastholde energioptimerende tiltag i form af nudging, best practice, tavlemøder og SOPer samt energi understøttende visninger, funktioner og algoritmer i operatørsystemer.
Være ressourceperson og indgå i udarbejdelsen af proces- og energianalyser med andre faggrupper og eksperter i forhold til energioptimeringer og udfasning af fossil energi.
Beregne, analysere og vurdere på energiforhold og -udnyttelse.

Fagnummer: 21704 Energi og produktion, Energioptimeret produktion Varighed 10 dage AMU-pris: DKK 2.080,00 Uden for målgruppe: DKK 7.072,00