Toggle navigation
Operat__rkurser_header

Energi og produktion, Bio- og termisk energi 1

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
21699 - Energi og produktion, Bio- og termisk energi 1

Målgruppe: Kurset er udviklet til personer med en procesoperatøruddannelse eller med lignende kompetencer, der i forhold til deres nuværende eller fremtidige job og karriere har ønske om/behov for viden og færdigheder inden for grøn energi og produktion.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren:
Viden om biogas og biobrændstof fremstillet på basis af biologiske, vegetabilske, animalske og andre råvarer/spildprodukter via fysiske-, kemiske- og biologiske enhedsoperationer.
Viden om overvågning og optimering af produktion, håndtering, lagring, transport og anvendelse af biogas (biogas forsyningsvirksomhed, spildevandsanlæg, gårdanlæg mv.) på basis af biologiske, vegetabilske og animalske råvarer/spildprodukter med tilhørende opgradering af biogassen til eks. indføring på naturgasnet.
Viden om overvågning og optimering af produktion, håndtering, lagring, transport og anvendelse af biobrændstof på basis af biologiske, vegetabilske og animalske råvarer/spildprodukter.
Viden om de specielle sikkerhedsmæssige forhold, som er gældende i forbindelse med biogas og biobrændstof.

Efter gennemført kursus kan deltageren med fokus på produktion:
Arbejde med fremstilling af biogas og biobrændstof på basis af biologiske, vegetabilske, animalske og andre råvarer/spildprodukter via fysiske-, kemiske- og biologiske enhedsoperationer.
Sikkerheds- og driftsmæssigt korrekt overvåge og deltage i optimering af produktion, håndtering, lagring, transport og anvendelse af biogas (biogas forsyningsvirksomhed, spildevandsanlæg, gårdanlæg mv.) på basis af biologiske, vegetabilske og animalske råvarer/spildprodukter med tilhørende opgradering af biogassen til eks. indføring på naturgasnet.
Sikkerheds- og driftsmæssigt korrekt overvåge og deltage i optimering af produktion, håndtering, lagring, transport og anvendelse af biobrændstof på basis af biologiske, vegetabilske og animalske råvarer/spildprodukter.
Agere korrekt i forhold til de specielle sikkerhedsmæssige forhold, som er gældende i forbindelse med biogas og biobrændstof.

Fagnummer: 21699 Energi og produktion, Bio- og termisk energi 1 Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.661,00