Toggle navigation
Fodevarer_header_aeg_(1)

Anvendt tappeteknik for operatører

05-07-2023
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
07-09-2023
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
16-10-2023
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
16-11-2023
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
20-12-2023
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
01-02-2024
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
29-02-2024
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
04-04-2024
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
07-05-2024
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
17-06-2024
Anvendt tappeteknik for operatører
Sofievej 61, Vejgaard 9000 Aalborg
2 dage Daghold
5 hold er skjult, klik her for at vise alle

Kursusinformation

Målgruppe: Kurset er primært udviklet til ufaglærte og faglærte der arbejder inden for ølproduktion i bryggeri og mikrobryggeri branchen.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:

  • Med baggrund i viden om øllets mikrobiologi samt gærings- og filtreringsprocesser, planlægge og udføre aseptisk tapning af upasteuriseret øl på en faglig, hygiejnisk og sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.

  • Med baggrund i viden om rengørings- og desinfektionsmetoder, klargøre og anvende fustager og flasker til tapning af øl.


Kursusnr. 40574 - Anvendt tappeteknik for operatører.

Info om fag
40574 - Anvendt tappeteknik for operatører

Målgruppe: Kurset er primært udviklet til ufaglærte og faglærte der arbejder inden for ølproduktion i bryggeri og mikrobryggeri branchen.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
Med baggrund i viden om øllets mikrobiologi samt gærings- og filtreringsprocesser, planlægge og udføre aseptisk tapning af upasteuriseret øl på en faglig, hygiejnisk og sikkerhedsmæssigt forsvarlig måde.
Med baggrund i viden om rengørings- og desinfektionsmetoder, klargøre og anvende fustager og flasker til tapning af øl.

Fagnummer: 40574 Anvendt tappeteknik for operatører Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 268,00 Uden for målgruppe: DKK 1.531,90