Toggle navigation
Operat__rkurser_header

Anvendelse af digitaliseret produktionsudstyr

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
14948 - Anvendelse af digitaliseret produktionsudstyr

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der arbejder med eller søger job i industrien med digitaliseret produktion med fokus på industri 4.0/5.0 og grøn omstilling.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus har deltageren viden om:
Definering/Beskrivelse af de nødvendige og relevante digitale data for at kunne udføre den planlagte præsentation, dokumentation, problemløsning mv. i forhold til produktionen i industrien.
Databehandling traditionel og med kunstig intelligens, håndtering og import/eksport af digitale data ved produktion i industrien.
Mulighederne med 3D-teknologi såsom 3D-scanning, -tegning, -simulering og -print ved produktion i industrien.
Mulighederne med digital visualisering og XR (eXtended Reality) ved produktion i industrien.
Digitaliseret produktionsudstyr med en computerstyring såsom PLC eller CNC ved produktion i industrien.
Digitaliseret produktionsudstyr baseret på robotteknologi såsom robotarm, selvkørende truck, droner ved produktion i industrien.
Operatørinterface til betjening og kommunikation med digitaliseret produktionsudstyr ved produktion i industrien.
Problemstillinger og udfordringer ved implementering af digitalisering i produktionen.

Efter gennemført kursus kan deltageren:
Foretage import/eksport, sortering, filtrering og udtræk af digitale data til efterfølgende bearbejdning og analyse ved produktion i industrien.
Udføre enkle digitale beregninger og analyser inden for produktion, kvalitet, effektivt, vedligehold eller problemløsning med tilhørende grafisk præsentation.
Udarbejde forslag til anvendelse af digital visualisering, XR (eXtended Reality) og 3D-teknologi ved produktion i industrien.
Bidrage med konkrete ideer og forslag til øget digitalisering i produktionen for at understøtte og styrke anvendelsen af grafisk præsentation og visualisering mv.
Betjene digitaliseret produktionsudstyr med en computerstyring såsom PLC eller CNC og deltage i optimering og fejlfinding ved produktion i industrien.
Betjene digitaliseret produktionsudstyr baseret på robotteknologi såsom robotarm, selvkørende truck, droner og deltage i optimering og fejlfinding ved produktion i industrien.
Udarbejde forslag til operatørinterface for optimal betjening, visning og kommunikation med digitaliseret produktionsudstyr ved produktion i industrien.
Agere proaktivt i teamet med ideer til og i implementering af digitalisering i produktionen ved industri 4.0/5.0 og grøn omstilling i industrien.

Fagnummer: 14948 Anvendelse af digitaliseret produktionsudstyr Varighed 5 dage AMU-pris: DKK 1.040,00 Uden for målgruppe: DKK 3.503,75