Toggle navigation

Truck- og stablercertifikat

Tag et truckcertifikat på 7 dage

Hos AMU Nordjylland forstår vi vigtigheden af at erhverve et gaffeltruckcertifikat, ikke kun som et bevis på dine færdigheder, men også som en nøgle til nye jobmuligheder. Vores gaffeltruck certifikatkursus B tilbyder dig en uddannelse, hvor du vil lære at betjene gaffeltrucks effektivt, foretage daglig vedligeholdelse og forstå de sikkerhedsmæssige aspekter ved truckkørsel.

På bare 7 dage kan du tage certifikat til gaffeltruck hos AMU Nordjylland og blive klar til jobbet som truckfører. Med dygtige faglærere og virkelighedsnær undervisning garanterer vi, at du både får praktisk erfaring med at køre truck samt den rette teoretiske viden. Du kommer ud at køre i vores trucks, så du bliver fortrolig med både at betjene forskellige typer gaffeltrucks og at foretage daglig vedligeholdelse.

Vores kursus strækker sig over 7 dage, hvor du vil opleve en blanding af teori og praktiske øvelser, der forbereder dig til at føre og betjene forskellige typer gaffeltrucks, herunder både elektriske og diesel-/gasdrevne modeller. Du vil få hands-on erfaring med at føre gaffeltrucks under realistiske arbejdsforhold, hvilket gør dig til en eftertragtet arbejdskraft på arbejdsmarkedet.
Truckbane_fra_oven_DJI_0043

Tag dit gaffeltruckcertifkat i Hobro!

Vi har også gaffeltruck-kursus i Hobro. Det er perfekt for dig  i Hobro og omegn, der ønsker at erhverve dig et gaffeltruckcertifikat. Tjek vores kursusdatoer og bliv en del af det spændende kursus.
Se datoer på kurser i Hobro.
Truck_certifikat_for_tosprogede_hos_AMU_Nordjylland_forklift_(1)

Truck for tosprogede - indeholder undervisning i dansk

Hos AMU Nordjylland tilbyder vi også et kursus særligt målrettet tosprogede. Dette kursus kombinerer undervisning i dansk med den praktiske og teoretiske viden, du skal bruge for at erhverve dit truckcertifikat. Det er din chance for at styrke dine sprogfærdigheder samtidig med, at du opnår vigtige kompetencer inden for truckkørsel.

Tag certifikat til gaffeltruck hos AMU Nordjylland på vores kursus særligt målrettet tosprogede.

Adgangskrav

For at deltage i vores kurser skal du være fyldt 18 år og kunne fremvise et gyldigt kørekort eller en tilfredsstillende lægeattest. Dette sikrer, at alle deltagere opfylder de grundlæggende krav for sikker håndtering af gaffeltrucks. Vores erfarne og dygtige undervisere vil guide dig gennem kurset, hvor du blandt andet vil lære om korrekt stuvning og håndtering af gods, samt hvordan du effektivt kan betjene forskellige typer gaffeltrucks. Ved kursets afslutning skal du op til en certifikatprøve, som vil teste dine teoretiske såvel som praktiske færdigheder.

AMU Nordjylland sikrer kvalitetsundervisning

AMU Nordjylland går op i, at du ikke kun forlader vores kursus med et certifikat, men også med den viden og selvtillid, der er nødvendig for at trives i et job, hvor betjening af gaffeltrucks er en central del af arbejdet. Vi forstår vigtigheden af at holde os opdaterede med de seneste regler og sikkerhedsforskrifter, som Arbejdstilsynet fastsætter, for at sikre, at vores kursister modtager den mest aktuelle og relevante uddannelse.
Udtalelser
Christian Nielsen
Kursist, certifikat til gaffeltruck
”Undervisningen fungerer godt - man bliver revet med. Det, at man selv får lidt ansvar for at søge viden, giver utrolig meget. Jeg synes, det er en rigtig god måde at gøre det på. ”