Toggle navigation

Vendelbo Spedition

- har stor glæde af AMU Nordjyllands Totalløsning

Vendelbo Spedition var en af de første virksomheder, der blev en del af AMU Nordjyllands totalløsningskoncept, som er en service, hvor skolen hjælper virksomheder med bl.a. uddannelsesplanlægning, fornyelse af certifikater, kursusindkaldelse, søgning af VEU-godtgørelse, fondsmidler m.m. En ydelse, som er gratis for virksomheden, og som de er meget tilfredse med.  

- Det er en stor hjælp for os i hverdagen, at vi nu ikke længere selv skal tænke på, hvornår den enkelte chauffør skal på kursus og have fornyet sine certifikater. Så snart chaufføren er oprettet i systemet, kører det bare. Vi skal ikke tænke på noget, fortæller administrerende direktør Jesper Bundgaard Madsen og fortsætter:

- Det frigiver ressourcer til, at vi kan varetage vores mange andre opgaver, fordi AMU Nordjylland håndterer hele processen lige fra kursustilmelding til hjemtagelse af diverse refusioner, og indbetaling af beløbet på vores NEM-konto. AMU Nordjylland kontakter os, når der er mellem 3 – 5 måneder til en chaufførs certifikater eksempelvis udløber, og så finder vi i fællesskab det tidspunkt, der passer bedst ind i vores planer. Selvom vores chauffører privat bor spredt over hele Jylland, sørger AMU Nordjylland for at få chaufførerne på kursus på den skole, der ligger nærmest deres private bopæl. Vi oplever i den forbindelse en stor fleksibilitet og hensyntagen til vores behov, slutter Jesper Bundgaard.

DSC_4299_redigeret

Om Vendelbo spedition

Vendelbo Spedition er et speditionsfirma med egen vognmandsvirksomhed. Vi går op i at levere en høj kvalitet i vores ydelser og dermed tiltrække de bedste medarbejdere i branchen. Det gør vi bl.a. ved at tilbyde gode ansættelsesvilkår og arbejdsforhold. Vi adskiller os fra andre speditionsfirmaer ved at have vores egne chauffører, og mange af dem har været ansat hos os i en lang årrække. For os er det en måde på at garantere vores kunder den bedste håndtering af deres produkter, at vi har gode stabile medarbejdere med stor erfaring med det, de laver. Vi er en virksomhed i konstant udvikling, og over de seneste år har vi øget bilparken og medarbejderstaben markant, fortæller Jesper Bundgaard Madsen.