Toggle navigation

Kurser:

På vej til job i køkken

Julestemning_paa_restaurant_AMU_Nordjylland
Der er ekstra travlt i restaurantionsbranchen op mod juletid.
- Måske en god mulighed for dig til at komme i job i branchen.

Vælg et eller flere af vores kvalificerende køkkenkurser, og kom godt i gang.
Er du nybegynder inden for faget kunne en opstart for dig fx være kurserne:
• Almen fødevarehygiejne
• Grundtilberedning
• Anretning.

Vi sammensætter gerne et forløb, der passer til dig. Vi har masser af kurser og Charlotte Vodsgaard Kragh, faglærer, hjælper dig gerne med at sammensætte et forløb, der passer til dit behov.

Velkommen i vores køkken - vi har fokus på økologi, lokale råvarer, og mindsker madspild. Her er god atmosfære og plads til dig! 🤗

Via dit jobcenter eller din fagforening har du som ledig eller kontanthjælpsmodtager mulighed for at få forløbet betalt.
Det står nemlig både på den regionale og den nationale positivliste over kurser, der uddanner til jobs, der er særligt behov for at få besat.
(De overlappende datoer i forløbet skyldes, at forløbet varierer en smule afhængigt af hvilken positivliste, de relaterer til.)
Drømmer du om et job på caféer og hoteller, i sommerlande, feriecentre eller andre steder i servicebranchen?
Til højtiderne er der ekstra behov for den slags arbejdskraft.

Især bliver der rift om dem, der kender til køkkenfaget. Og det gør du - når du har været på AMU Nordjyllands seks ugers forløb, der er skræddersyet til branchens behov.
Du kommer til at lære om alt fra bæredygtig fremstilling af mad og ernæringsrigtige retter til almen fødevarehygiejne med kurserne:

Kurser: