Toggle navigation
Fodevarer_header_aeg_(1)

Kvalitetsvurdering af fisk

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.

Info om fag
48496 - Kvalitetsvurdering af fisk

Målgruppe: Kurset er udviklet til ufaglærte og faglærte, der har eller søger arbejde i virksomheder, hvor der arbejdes med forarbejdning af fisk.

Beskrivelse: Efter gennemført kursus kan deltageren:
På baggrund af viden om kvalitetsnormer for forarbejdning af forskellige fiskearter kvalitetsvurdere råvarer og færdigvarer ved hjælp af sensoriske og organoleptiske bedømmelseskriterier.
Foretage bakteriologiske prøver og kemiske analyser af rå- og færdigvarer.
Afdække årsager til fejl på råvaren og medvirke til at forebygge disse fremover.

Fagnummer: 48496 Kvalitetsvurdering af fisk Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 416,00 Uden for målgruppe: DKK 1.551,50