Toggle navigation

KICK-kurser (Kirkegård, Greenkeeper, Groundsman)

fagprove_greenkeeper_Billede_044

Kick-brobygning

Som elev på enten 8., 9. klassetrin eller 10. klassetrin har du mulighed for at udvide din brobygningsperiode ved at deltage i vores KICK-hold.
 
Opbygning
Disse brobygningsforløb strækker sig som udgangspunkt over to dage på Sandmoseskolen og tre dage på en kirkegård, golfbane eller boldbane/idrætsanlæg. Vores Kick-forløb kan også opbygges individuelt, så de passer ind i din og din skoles hverdag. 
 
KICK-Kirkegård - KICK-Greenkeeper - KICK-Groundsman - KICK-Anlægsgartner
På et KICK-hold vil du få indblik i det enkelte fag samt de tilhørende arbejdsopgaver. De første to dage på Sandmoseskolen kombinerer teoretisk undervisning med praktisk anvendelse. De efterfølgende tre dage på virksomheden giver dig en forståelse for de daglige arbejdsopgaver inden for hvert fag.
Vær forberedt på, at størstedelen af undervisningen foregår udendørs, og at fysisk arbejde udgør en integreret del af forløbet.
 
Praktisk info og tilmelding:

Kørsel til og fra Sandmoseskolen eller virksomheden er normalt for egen regning, hvis du har længere end 9 km til Sandmoseskolen er det din skoles eller kommunes regning. I visse tilfælde kan Sandmoseskolen bistå med transport. Din UU-vejleder eller lærer skal tilmelde dig disse forløb.
 
For yderligere information, kontakt:
Mads Fuglsang Tværfaglig Kundekoordinator Sandmoseskolen, AMU Nordjylland Email: mfu@amunordjylland.dk
Tlf. 96 33 26 39