Kontakt AMU Nordjylland
Inger Hybschmann
Faglærer
Arbejdsmiljø og Energi
Social og sundhed:
Forflytning
Handicaphjælper
Skriv en besked

Faglærer hos AMU Nordjylland gør en forskel for forflytningsvejlederne i Frederikshavn Kommune

At være på forflytningsvejlederuddannelsen hos AMU Nordjylland har gjort noget godt for vores team. Vores underviser, Inger Hybschmann, har været god til at ryste os sammen, og vi er alle gået herfra med en masse ny og brugbar viden. Selvom vi som gruppe er en sammensat størrelse, hvor nogle har mange års erfaring inden for forflytningsvejledning, og andre er nye i faget, er forløbet blevet strikket sådan sammen, at vi alle har fået ny viden med os.

I undervisningen er teorien blevet tænkt ind i de praktiske øvelser, og rent pædagogisk har det haft en rigtig god effekt. Det har gjort undervisningen både spændende og relevant, og vi har virkelig prøvet teorien af i praksis. Samtidig har vi arbejdet meget i grupper, og her har Inger hele tiden formået at blande os, så vi alle har prøvet at arbejde sammen. Vi er på den måde blevet rystet godt sammen, og nu, hvor vi er på den anden side af forløbet, kender vi hinanden rigtig godt. Det vil helt sikkert være en styrke for os i vores daglige samarbejde.

Selvom jeg har mange års erfaring inden for området og har været på kursus hos AMU Nordjylland flere gange, føler jeg hver gang, at jeg får noget nyt med mig herfra. Vores underviser, Inger Hybschmann, er utroligt kompetent og formår gang på gang at lytte til vores behov, så vi får brugbar viden med os. Hun er i høj grad en af årsagerne til, at vi vælger AMU Nordjylland, fortæller Susanne Jensen, tidligere Arbejdsmiljøkoordinator/SSA i Frederikshavn Kommune (billedet).

Anette Adele Jensen
Blæksprutten i Hjørring
Anette tager uddannelsen til forflytningsvejleder hos AMU Nordjylland

”Hos min arbejdsgiver, Blæksprutten, er der brug for god vejledning over for nye medarbejdere og afløsere. Så da min leder foreslog mig at tage forflytningsvejlederuddannelsen, så jeg det som e...
Læs mere
Susanne Jensen
Tidlig. Arbejdsmiljøkoordinator/SSA i Frederikshavn Kommune
Faglærer hos AMU Nordjylland gør en forskel for forflytningsvejlederne i Frederikshavn Kommune

"At være på forflytningsvejlederuddannelsen hos AMU Nordjylland har gjort noget godt for vores team. Vores underviser, Inger Hybschmann, har været god til at ryste os sa...
Læs mere