Toggle navigation
Forsideslider___Sommeranretninger

Patogene mikroorganismer i risikoanalyse

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Få besked, når vi opretter nye hold
Er der ingen ledige pladser, eller passer datoerne dig ikke? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik

Info om fag
20877 - Patogene mikroorganismer i risikoanalyse

Målgruppe: Kurset retter sig mod faglærte, som arbejder med egenkontrol, risikoanalyse og madproduktion samt rengøring i store køkkener og har kompetencer, der svarer til AMU-kurserne "Almen fødevarehygiejne" og "Værktøjer til risikoanalyse i madproduktionen".

Beskrivelse: Du opnår viden, som gør dig i stand til:
At redegøre for behovet for prøveudtagninger og miljøprøver på baggrund af en risikoanalyse.
At redegøre for følgende grupper af mikroorganismer:
1) Ikke sporedannede; campylobacter, listeria, salmonella, yersinia, e-coli (vtec), staphylococcus aureus.
2) Sporedannede; bacillus cereus, clostridium botulinum, clostridium perfringens
3) Virus; fx norovirus.
4) Parasitter; fx anisakis larven.
5) Gær- og skimmelsvampe; fx mug

På baggrund af denne viden opnår du færdighed i:
At anvende viden om sygdomsfremkaldende mikroorganismer, f.eks. listeria, til opretholdelse af fødevarehygiejne og -sikkerhed ved modtagelse, tilvirkning, produktion og opbevaring af mad.
At udarbejde handleplan for tilbagekaldelse af egne producerede madprodukter.

Fagnummer: 20877 Patogene mikroorganismer i risikoanalyse Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 428,00 Uden for målgruppe: DKK 1.664,30