Toggle navigation

Klassisk madfremstilling

Susan Nissen
Uddannelsessekretær
Områder:
Køkken
Fødevarehygiejne
Rengøring
Social og sundhed (Forflytning, Ergonomi, handicaphjælper).

Transport:
Taxi
Befordring af bevægelseshæmmede (BAB modul 1, 2, 3 og 4)
Vintertjeneste
Dyretransport/Alle dyrearter/Heste.
Skriv en besked
Charlotte Vodsgaard Kragh
Faglærer og koordinator
Køkken
Skriv en besked

Klassisk madfremstilling

Kurserne for dig, der drømmer om at arbejde i køkkenet på en lille café, eller at blive en del af køkkenteamet i en større virksomhed.

Du bliver introduceret til køkkenområdet og har muligheden for at blive en god madhåndværker.
Her lærer du nemlig de helt grundlæggende metoder i klassisk madfremstilling.

Råvarerne håndteres korrekt og vi undgår madspild.

For os er økologi, bæredygtighed og brugen af lokale råvarer noget, vi prioriterer højt i undervisningen.

Se kurser
Smagen i centrum
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 13-12-2021
Varighed: 2 dage
Hygiejne for fødevarehåndtering
Se 1 hold
Næste startdato: 14-12-2021
Varighed: 1 dag
19 kurser er skjult - klik her for at vise dem
Filer