Toggle navigation

Anretning

Susan Nissen
Uddannelsessekretær
Områder:
Køkken
Fødevarehygiejne
Rengøring
Social og sundhed (Forflytning, Ergonomi, handicaphjælper).

Transport:
Taxi
Befordring af bevægelseshæmmede (BAB modul 1, 2, 3 og 4)
Vintertjeneste
Dyretransport/Alle dyrearter/Heste.
Skriv en besked
Charlotte Vodsgaard Kragh
Faglærer og koordinator
Køkken
Skriv en besked

Anretning

Anretning, god hygiejne og meget mere. På vores kurser lærer du at præsentere retter, så gæsten får en positiv helhedsoplevelse.

Du lærer om fødevarehygiejne, der er blandt andet spiller en rolle i den korrekte anretning. Ikke mindst, når du vil forebygge smitte med corona.

 Du har også mulighed for at lære salg og service, så du kan ekspedere kunder.

Hygiejnen i højsædet

Drømmer du om at arbejde i køkkenet på en lille café, eller du gerne vil blive en del af køkkenteamet i en større virksomhed? Så skal du selvfølgelig have styr på hygiejnen. Det kan faglærere som Astrid Fredsted hjælpe dig med.  Mød hende her og se, hvordan hun reagerer på et lidt uventet interview:


Se kurser
Hygiejne for fødevarehåndtering
Se 2 hold
Næste startdato: 07-12-2021
Varighed: 1 dag
Anretning
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 15-12-2021
Varighed: 3 dage
13 kurser er skjult - klik her for at vise dem
Filer