Toggle navigation

Spisestedets egne bæredygtige råvarer

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Faglærte gastronomer eller tilsvarende, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan:
Planlægge den rette produktions- og driftsform til egne afgrøder, der skal anvendes til egen madfremstilling for at imødekomme spisestedets koncept.
Klarlægge og vurdere de fordele og muligheder, der er forbundet med at anvende afgrøder fra eget vækstmiljø i madfremstillingen.
Etablere økologisk vækstmiljø tilknyttet eget spisested.
Overholde gældende lovgivning i forhold til opbevaring og anvendelse af spisestedets egne afgrøder samt ved indkøb af lokale fødevarer.
Etablere en bæredygtig komposteringsløsning til spisestedet.

Fagnummer: 48840 Spisestedets egne bæredygtige råvarer Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 252,00 Uden for målgruppe: DKK 1.446,10
Kursusagent
Er der ingen ledige pladser? Indtast din e-mail og få direkte besked, når der oprettes nye hold på dette kursus!
Vis privatlivspolitik
Kursuspris
AMU:
DKK 252,00
Uden for målgruppe:
DKK 1.446,10
Vi samarbejder med
Adgangskrav og optagelse

Det følger af § 5 a, stk. 4 i lov om erhvervsuddannelser, at en ansøger uden ...

Læs mere
Alina Tuta i job hos Tulip i Aalborg

Alina er 36 år og født i Rumænien. I denne måned kan hun fejre 1 års jubilæum...

Læs mere
6 ugers jobrettet uddannelse

Du har ret til 6 ugers jobrettet uddannelse, når du har gået ledig i 5 uger. Du...

Læs mere
News list