Toggle navigation

Råvarer i køkkenet - trin 2

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Medarbejdere, som arbejder med madfremstilling i restauranter, hotelkøkkener og kantiner samt cateringvirksomheder.

Beskrivelse: Du kan for de mest anvendte rеvarer i produktionskøkkenet:
Kvalitetsvurdere rеvarer samt hel- og halvfabrikata i forhold til pris, udseende, smag og mærkning samt sikre korrekt opbevaring.
Vurdere råvarers og tilberedte produkters sensoriske kvaliteter.
Rense og klargøre rеvarer, sе næringsstofferne bedst muligt bevares
Kalkulere forbrug og svindprocent for en given ret.

Fagnummer: 48827 Råvarer i køkkenet - trin 2 Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40