Toggle navigation

Næringsrige retter med fuldkorn

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Arbejdsmarkedsuddannelsen retter sig mod medarbejdere (faglærte/ikke-faglærte), der er beskæftiget med madfremstilling i restaurationskøkkener, caféer, kantiner og lignende.

Beskrivelse: Deltageren kan anvende viden om fuldkorn og fuldkornsprodukter:
til kreativt at udvikle nye retter med fuldkorn
til tilberedning af retter med fuldkorn ud fra råvarerenes madtekniske egenskaber
til at øge næringsværdien i kolde og varme retter og stadig bevare rettens sensoriske kvaliteter ved tilberedningen
Deltagere kan omsætte de officielle anbefalinger for fuldkorn og fuldkornsprodukter i kolde og varme retter, hvor kød, fisk og grøntsager indgår, ved anvendelse af enkle principper.

Fagnummer: 48031 Næringsrige retter med fuldkorn Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.463,40