Toggle navigation

Mød Lisanette og Magnus på Sandmoseskolens skolehjem

11. februar 2022
Magnus_og_Lisanette_på_værelser_crop

Lisanette søger roen i naturen 🙏. Magnus det sociale samvær. 🥳
Vi har fået lov at besøge Lisanette Pedersen og Magnus Kvistgaarden på deres værelser. De er nemlig begge indlogeret på Sandmoseskolens skolehjem under deres kursus:


Lisanette Pedersen
Kommer fra Albæk v/Randers kursist på Basiskursus for anlægsgartnere og er 40 år.
Lisanette bor på skolehjemmet og bruger tiden væk hjemmefra på at opnå ro og fordybelse - faktisk til lige at trække stikket fra hverdagen og finde ind til sig selv. 😌

Med sin baggrund som uddannet skovarbejder og naturterapeut elsker hun naturen. Og hun nyder at have nem adgang til skov, eng og hav.
Hun er også begyndt at fordybe sig i skriverier. Og kan også finde på at game online med vennerne hjemmefra.

Hun drømmer om, at kurset kan føre til et job som graver.

Lisanette har løbetøjet liggende fremme på værelset.
Hun er nemlig startet på et løbeprogram og nyder turen rundt i det spændende terræn.

Magnus Kvistgaarden
Magnus er 23 år og fra Birkerød. Han er uddannet greenkeeper fra Sandmoseskolen og arbejder hos Hørsholm Golf som Assistant Course Manager.

Magnus tager nu Den grundlæggende lederuddannelse hos os, da han i sit job har lederansvar. De er en stor stab i golfklubben, og her er det godt at have redskaberne til at kunne tackle mange forskellige situationer.

Magnus ser tilbage på en god tid på skolehjemmet under hans 3 1/2 år lange uddannelse til greenkeeper. Her boede langt de fleste fra klassen på skolehjemmet under skoleperioderne og havde et rigtig godt sammenhold. Både socialt og fagligt. De udvekslede erfaringer fra deres lærepladser og lavede mange aktiviteter sammen. Fx drønede afsted på mountainbike, grillede på fodboldbanen, spillede fodbold eller golf eller tog på besøg rundt på de nordjyske golfbaner.


Magnus og Lisanette i atriumgården ved værelsesfløjen.

Har du mere end 5 kvarters transport til skolen, kan vi tilbyde dig et værelse på skolehjemmet.

Læs om skolehjemmet her