Toggle navigation

Sandmoseskolen søger medarbejder

22. december 2021
iStock-832072198_Rengøring_blank_overflade

AMU Nordjylland søger en medarbejder der kan gå til hånde i køkken og rengøring

Vi har travlt i køkkenet og i rengøringen på Sandmosen, Sandmosevej 486, 9460 Brovst, og har ind i mellem brug for ekstra hænder. Derfor søger vi dig, der kan kaldes ind til en tjans i travle perioder, større arrangementer og ved sygdom.
Du bliver en del af et team, der sprudler af energi og arbejdsglæde og som sætter en ære i at servicere vores elever, kursister og kolleger.
Vi har også et skolehjem, som spiser med til morgen og aften. På skolehjemmet kan der bo op til 65 gæster, ligesom vi i løbet af dagen servicerer op til 150 spisende pr. døgn.

Du skal blandt andet:

  • Gøre rent i undervisningslokaler og på skolehjemmet
  • Hjælpe i køkkenet  
  • Gå til hånde med allround opgaver i teamet

Du får:

En kontrakt på timebasis med gode udviklingsmuligheder på en spændende og alsidig arbejdsplads. Du kommer til at arbejde tæt sammen med dygtige og engagerede kolleger.
Din arbejdstid varierer alt efter behov for hjælp.

Dine faglige kompetencer:

Du har hygiejnebevis.

Dine personlige kompetencer:

 
  • Du er glad og smilende og kan arbejde selvstændigt
  • Du formår at prioritere og bevare overblikket
  • Du er åben og tillidsvækkende
  • Du trives med mange forskellige opgaver
 
Stillingen kan være fysisk krævende, da der vil være mange skridt og meget stående arbejde i løbet af en arbejdsdag.

Løn- og ansættelsesforhold

Ansættelse og aflønning sker i henhold til overenskomst mellem finansministeriet og OAO og på grundlag af overenskomstaftalen for rengøringsassistenter, sanitører, specialarbejdere og visse erhvervsuddannede m.fl. i staten mv. (3F)

Ansøgning

Er du interesseret, bedes du sende en ansøgning så hurtigt som muligt til job@amunordjylland.dk. Ansættelsessamtaler afholdes løbende.  

Yderligere information

Du er velkommen til at kontakte administrationschef Tina Møller Steenstrup på tlf. 9633 2210, såfremt du måtte have opklarende spørgsmål.

Om AMU Nordjylland:

Vi er en erhvervsskole med ca. 200 ansatte. Vi har både elever fra Grundskolen i kortere forløb, og vi uddanner elever i alle aldersgrupper til vores mange erhvervsuddannelser. Derudover efteruddanner vi kursister i lange eller korte kursusforløb. Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside www.amunordjylland.dk.