Mad og Hygiejne – hverdagen midt i COVID-19 - med 2 x Charlotte!

3. september 2020

Til dig, der arbejder i køkken eller kantine, eller gerne vil arbejde i branchen.

Der er behov for et meget bredere kendskab til både madhygiejne, anretningsformer og rengøring og i en tid, hvor ikke meget er som det plejer, er der især behov for kendskab til hvordan buffeter anrettes – så dine kunder også er trygge!

På AMU Nordjylland kan du følge en fleksible kursuspakker med høj nytteværdi – uanset om du er medarbejder, arbejdsgiver eller du ønsker et brancheskifte.

Kursuspakkerne er tilrettelagt med fokus på følgende:

1. Gældende regler og lovgivning om fødevarehygiejne – hvordan kan du genåbne ex din buffet
2. Indføring i håndtering af retningslinjer for rengøring ved fokus på COVID-19
3. Anvendelse af forskellige anretningsformer, herunder skabe glædelige og trygge helhedsoplevelser for modtageren
4. Sammensætning og tilberedning af små og store måltider, med stor fokus på smag – med hygiejnefokus inkluderet

Vælg den pakke, der passer til dit behov:

1. 5 dages kurset: Fødevare- og rengøringshygiejne. Opstart d. 26/10 2020 og d. 23/11 2020
2. 5 dages kurset: Anretning- og rengøring i fødevarevirksomhed. Opstart d. 2/11 2020.

Se kurserne og kom videre her: