Toggle navigation
Kontakt AMU Nordjylland
Charlotte Vodsgaard Kragh
Faglærer og koordinator
Køkken
Skriv en besked
Kontakt AMU Nordjylland
Susan Nissen
Uddannelsessekretær
Områder:
Køkken
Fødevarehygiejne
Rengøring
Social og sundhed (Forflytning, Ergonomi, handicaphjælper).

Transport:
Taxi
Befordring af bevægelseshæmmede (BAB modul 1, 2, 3 og 4)
Vintertjeneste
Dyretransport/Alle dyrearter/Heste.
Skriv en besked

Smag på køkkenfaget

For dig, som gerne vil arbejde i kantine, café og køkken.

Vi har sammensæt et forløb for dig, der har ret til 6-ugers selvvalgt uddannelse.

Her har du mulighed for at smage på køkkenfaget.
Måske drømmer du om et brancheskifte?

I vores forløb lærer du både det grundlæggende og det nye inden for madfremstilling og anretning.

Forløb: August - september

Uge 34: Almen fødevarehygiejne, d 23/8-25/8 (AMU-mål 45818)
Uge 34: Menu sammensætning, d. 26/8-27/8 (AMU-mål 48842)
Uge 35: Anretning, d. 30/8-1/9 (AMU-mål 48813)
Uge 35: Det gode grundforråd – opbygning og anvendelse, d. 2/9-3/9 (AMU-mål 47519)
Uge 36: Salater, Trin 1, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, d. 6/9-7/9 (AMU-mål 48817)
Uge 36: Salater, Trin 2, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, d. 8/9-9/9 (AMU-mål 48818)
Uge 37: Smørrebrød, trin 1, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, 13/8-14/8 (AMU-mål 48817)
Uge 37: Smørrebrød, trin 2, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, d. 15/8-16/8 (AMU-mål 48818)

Forløb: Oktober - november

Uge 40: Tilberedningsmetoder i madproduktionen, d 4/10 - 15/10 (AMU-mål 48780)
Uge 42: Almen fødevarehygiejne, d. 18/10 - 20/10 (AMU-mål 45818) 
Uge 42: Menu sammensætning, d 21/10 - 22/10 (AMU-mål 48842) 
Uge 43: Anretning, d. 25/10 - 27/10 (AMU-mål 48813) 
Uge 43: Det gode grundforråd – opbygning og anvendelse, d. 28/10 - 29/10 (AMU-mål 47519) 
Uge 44: Smørrebrød, Trin 1, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, d. 1/11 - 2/11 (AMU-mål 48817) 
Uge 44: Smørrebrød, Trin 2, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, d. 3/11 - 4/11 (AMU-mål 48818) 
Uge 45: Lunt og varmt, Trin 1, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, d. 8/11 - 9/11 (AMU-mål 48817) 
Uge 45: Lunt og varmt, Trin 2, Tilberedning af det varme og det kolde køkken, d. 10/11 - 11/11 (AMU-mål 48818) 

Kurser:
Tilberedningsmetoder i madproduktion
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 04-10-2021
Varighed: 10 dage
Menusammensætning
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 21-10-2021
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 01-11-2021
Varighed: 2 dage
Grundlæggende rengøringshygiejne
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 02-11-2021
Varighed: 1 dag
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
6 Ugers jobrettet uddannelse
Se 1 hold
Næste startdato: 03-11-2021
Varighed: 2 dage
2 kurser er skjult - klik her for at vise dem