Køkken, hotel og restaurant

Hvad enten du drømmer om at arbejde i køkkenet på en lille café, eller du gerne vil blive en del af køkkenteamet i en større virksomhed, så har vi kurset til dig. Vi lægger vægt på at følge tidens tendenser, og for os er økologi, bæredygtighed og brugen af lokale råvarer noget, vi prioriterer højt i undervisningen. 
 

NYHED: Mad og Hygiejne – kom trygt i gang efter COVID-19

Forbered dig til den tid vi alle ser frem til - hvor vi er tilbage på job. Der er behov for et meget bredere kendskab til både madhygiejne, anretningsformer og rengøring.  Der er især behov for kendskab til, hvordan buffeter anrettes – så dine kunder også er trygge!

Vi har sammensat pakkerne "Hygiejne pakke til køkkener og kantiner" med varieret indhold og varighed:

Vælg den pakke, der passer til dit behov:

  • 5 dages kurset: Fødevare- og rengøringshygiejne
  • 8 dages kurset: Fødevare-, rengøringshygiejne – med anretning i fokus
  • 10 dages kurset: Fødevare-, rengøringshygiejne – med smag og anretning i fokus

Du finder kurserne herunder.

Pakkerne er tilrettelagt som et forløb bestående af 5 dages fjernundervisning og de resterende dage afholdes i vores elevkøkken på Sofievej 61.

Forløbet er fleksibelt; vi kan sammensætte det, så det passer dig og dine behov - kontakt faglærer Charlotte Vodsgaard Kragh for at høre om mulighederne.

For virksomheder

Hvis I, som virksomhed, har et behov for ny viden og færdigheder, hjælper vi gerne!
– Vi kan sammensætte kurser og forløb, så det passer præcist til jer og er fleksible mht afholdelse.

Det har Seritronic bl.a. benyttet sig af med en kombination af køkken- og kommunikationskurser:

"Vi er imponerede over hvor hurtige og effektive AMU Nordjylland har været til at hjælpe os. De har været lynhurtige til at etablere kurser med kvalitet. AMU Nordjylland har været med til at skræddersy ugekurser, hvor der har været fokus på både sundhed, livskvalitet og kommunikation. Vores medarbejdere har været begejstrede, og har alle fået nye input til dagligdagen. Seritronic får glade medarbejdere tilbage på arbejde."
Tina Kramer, Quality Manager, Seritronic. December 2019

Kurser:
Hygiejne pakke til køkkener og kantiner
Garantikursus
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 02-06-2020
Varighed: 8 dage
Hygiejne pakke til køkkener og kantiner
Garantikursus
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 15-06-2020
Varighed: 10 dage
Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Løbende optag
Varighed: 3 dage
15 kurser er skjult - klik her for at vise dem