Kontakt AMU Nordjylland
Susan Nissen
Uddannelsessekretær
Områder:
Køkken (incl. tosprogede)
Fødevarehygiejne
Rengøring (incl. tosprogede)
Social og sundhed (Forflytning, handicaphjælper)

Transport:
Befordring af bevægelseshæmmede (BAB)
Vintertjeneste
Skriv en besked
Kontakt AMU Nordjylland
Charlotte Vodsgaard Kragh
Faglærer og koordinator
Køkken
Skriv en besked
Filer

Køkken, hotel og restaurant

Hvad enten du drømmer om at arbejde i køkkenet på en lille café, eller du gerne vil blive en del af køkkenteamet i en større virksomhed, så har vi kurset til dig.
 
Vi lægger vægt på at følge tidens tendenser, og prioriterer økologi, bæredygtighed og brugen af lokale råvarer højt i undervisningen.
 
Vi gi'r fx også gode tips til, hvordan du får flere grønne lækkerier ind i menuen.
Og vi har selvfølgelig helt styr på korrekt håndtering i forhold til covid-19.

For virksomheder

Hvis I, som virksomhed, har et behov for ny viden og færdigheder, hjælper vi gerne!
– Vi kan sammensætte kurser og forløb, så det passer præcist til jer og er fleksible mht afholdelse.

Er du, som virksomhed, også trængt af den aktuelle situation?
Så bør du overveje de økonomiske fordele, der er i at sende dine medarbejdere på kursus.

Virksomheden modtager nemlig løntabsgodtgørelse, når medarbejderne er på kursus: Kr. 881,- pr dag pr. medarbejder.

Kurser:
Almen fødevarehygiejne
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 2 hold
Næste startdato: 05-01-2021
Varighed: 3 dage
Grundtilberedning
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 11-01-2021
Varighed: 3 dage
Tilberedningsmetoder i madproduktion
6 Ugers
Se 3 hold
Næste startdato: 11-01-2021
Varighed: 10 dage
Det gode grundforråd - opbygning og anvendelse
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 18-01-2021
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 19-01-2021
Varighed: 2 dage
Det nordiske køkken i madfremstilling
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 2 hold
Næste startdato: 20-01-2021
Varighed: 2 dage
Kalkulation i køkkenet - trin 2
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 21-01-2021
Varighed: 1 dag
Røgning og saltning i tilberedning af mad 1
Se 2 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 2 dage
Råvarer i køkkenet - trin 1
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 25-01-2021
Varighed: 2 dage
Røgning og saltning i tilberedning af mad 2
Se 2 hold
Næste startdato: 27-01-2021
Varighed: 1 dag
Råvarer i køkkenet - trin 2
6 Ugers
Se 2 hold
Næste startdato: 27-01-2021
Varighed: 2 dage
Nye pålægstyper af sæsonens råvarer
Se 1 hold
Næste startdato: 28-01-2021
Varighed: 2 dage
Bæredygtig madfremstilling
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 01-02-2021
Varighed: 2 dage
Økologi og bæredygtighed i restauranten
Se 1 hold
Næste startdato: 01-02-2021
Varighed: 2 dage
Forarbejdning af råvaretyper
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 03-02-2021
Varighed: 2 dage
Udvikling af nye retter
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 03-02-2021
Varighed: 2 dage
Danske egnsretter
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 2 dage
Menusammensætning
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 08-02-2021
Varighed: 2 dage
Danske tapas
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 11-02-2021
Varighed: 2 dage
Planlægning af menu
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 1 hold
Næste startdato: 11-02-2021
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 1
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 4 hold
Næste startdato: 15-02-2021
Varighed: 2 dage
Tilberedning af det varme og kolde køkken - trin 2
6 Ugers
Positivliste Nordjylland
Se 4 hold
Næste startdato: 17-02-2021
Varighed: 2 dage
Anretning
6 Ugers
Se 1 hold
Næste startdato: 10-03-2021
Varighed: 3 dage
4 kurser er skjult - klik her for at vise dem