Toggle navigation

Intro sneryd og glatførebekæmpelse på vejbaner

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Kursusinformation

Snerydning og glatførebekæmpelse på vejbaner

Målgruppe: Ansatte ved vognmænd, kommuner, entreprenører og boligselskaber / boligforeninger.

Når du har gennemført denne teoretiske og praktiske uddannelse, kan du udføre vintertjeneste ud fra en grundlæggende viden om emnet.

Du lærer at handle ud fra et kendskab til miljøbelastning og sikkerhed, og du kan endvidere betjene plove og saltspredere til større traktorer og lastbiler over 3.500 kg, som er beregnet til vejbaner.

Info om fag

Målgruppe: Faglærte og ufaglærte der har/ønsker beskæftigelse i vognmandsvirksomheder, og som førere af lastbiler (kategori C) og traktorer udfører glatførebekæmpelse i form af snerydning og saltspredning på veje.

Beskrivelse: Deltageren kan efter gennemført teoretisk og praktisk uddannelse udføre vintertjeneste ud fra en grundlæggende viden om emnet.
Deltageren kan handle ud fra kendskab til miljøbelastning og sikkerhed..
Deltageren kan endvidere betjene plove og saltspredere, til større traktorer og lastbiler over 3.500 kg, beregnet til vejbaner.
Dette uddannelsesmål betragtes som et myndighedscertifikat, når det afvikles i kombination med den lovpligtige efteruddannelse jf. Færdselsstyrelsens bekendtgørelse herom.

Fagnummer: 47739 Intro sneryd og glatførebekæmpelse på vejbaner Varighed 1 dag AMU-pris: DKK 128,00 Uden for målgruppe: DKK 1.327,75