Toggle navigation

Grundlæggende reparation af PCB

Der er pt. ingen hold udbudt til dette kursus. Brug evt. kursusagenten for at blive adviseret om nye hold.
Info om fag

Målgruppe: Uddannelsesmålet retter sig primært mod personer som arbejder eller ønsker arbejde i en elektronikproduktion og som har nogen loddeerfaring indenfor HMT og SMT samt grundlæggende kompetencer inden for rework på print.

Beskrivelse: Deltageren kan udføre enkle reparationer af PCB (printed circuit board) på lederbaner fra 0,5 mm og op. Reparationerne udføres på baggrund af kendskab til printets opbygning og de fejl, der kan opstå på laminat, lederbaner, øer og ved gennempletteringer, kendskab til de lime og coatinger, som anvendes i forbindelse med reparation af lederbaner samt kendskab til anvendelsen af workmanship standard IPC-7721.
Deltageren kan også udføre reparation af SMD loddeland fra 0,8 mm og op og på HMD loddeland med hul Ø 0,5 mm og op, samt udføre simple reparationer af gennempletteringer og viahuller.
Deltageren kan anvende og vedligeholde det udstyr, der anvendes i forbindelse med lederbane reparationer og deltageren har kendskab til anvendelse af mikroskop og kan udføre egenkontrol af udførte reparationsopgaver i henhold til gældende standarder.

Fagnummer: 47998 Grundlæggende reparation af PCB Varighed 2 dage AMU-pris: DKK 256,00 Uden for målgruppe: DKK 1.888,20