Toggle navigation

Faglærer til procesafdelingen

Dig med produktionsteknisk viden og lyst til at undervise: Se lige her.

Vi mangler en faglærer til at undervise vores EUD-elever (erhvervsuddannelser) og AMU-kursister. En, der har lyst til at formidle den sidste nye produktionstekniske viden indenfor fremstillingsindustrien. Skal det være dig?
IMG_1422_distillering

Alsidigt, selvstændigt job

Vi tilbyder afvekslende opgaver, en arbejdsdag, du selv er med til at planlægge, et job med indbygget fagligt løft, og løbende kontakt til mange forskellige industrier og virksomheder.
I procesafdelingen hos AMU Nordjylland er vi mange dygtige og engagerede kollegaer. Men vi mangler en: Dig. 
Dig, der sætter pris på et højt fagligt niveau, skiftende opgaver og berøring med mange forskellige områder indenfor procesteknologien. 
Dig, der har lyst til at komme i kontakt med mange nye industrier og virksomheder af alle slags. Dig, der rigtig gerne vil undervise og har lyst til selv at udvikle nye kurser og gøre de eksisterende bedre.

Din faglige baggrund

Du er procesoperatør, maskinmester, industrielektriker, automatiktekniker eller lignende. Du har en bred produktionsteknisk viden inden for procesområdet og har nogle års praktisk erfaring inden for industrien. 

Din motivation

Du brænder for fagligheden og får energi af at se elever/kursister udvikle sig og blive bedre.  Måske ønsker du at tage springet fra faglært til faglærer, måske har du allerede undervisningserfaring.  

Opgaverne

Arbejdsopgaverne vil veksle mellem teoriundervisning og praktisk undervisning i vores praktiklokaler - naturligvis i tæt samarbejde med de øvrige kollegaer inden for samme fagområde.
Du får primært til opgave at udvikle, planlægge og gennemføre undervisning på erhvervsuddannelser (EUD) såvel som efteruddannelse (AMU-kurser).

Din personlighed

  • Du er åben, tillidsvækkende og kendetegnet ved en positiv indstilling, anerkendende tilgang og stor grad af ansvarlighed.
  • Du trives med en travl omskiftelig dagligdag, hvor du får energi af at omgås såvel unge som voksne elever, lærlinge og kursister.
  • Du bevarer overblikket i pressede situationer, finder løsninger og har gennemslagskraft. 

Vi tilbyder dig

En fast stilling på gennemsnitligt 37 timer om ugen. 

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold vil være i henhold til LC/CO 10 fællesoverenskomsten.

Arbejdssted

Undervisningen gennemføres på Sofievej 61, 9000 Aalborg.

Ansøgning

Din skriftlige ansøgning skal mærkes ”Faglærer til proces” og sendes til job@amunordjylland.dk.  Vedlæg relevante bilag.  Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler løbende– send derfor din ansøgning allerede i dag.   
Du er velkommen til at kontakte uddannelseschef for Elektronik og Proces Henrik Møller på tlf. 9633 2202, e-mail: hmm@amunordjylland.dk for yderligere oplysninger om stillingen. 
 

Om AMU Nordjylland

AMU Nordjylland er en erhvervsskole med ca. 200 ansatte. Vi har både elever fra Grundskolen i kortere forløb, og vi uddanner elever i alle aldersgrupper til vores mange erhvervsuddannelser. Derudover efteruddanner vi kursister i lange eller korte kursusforløb. Vi henviser i øvrigt til vores hjemmeside www.amunordjylland.dk.