Ejendomsservice: Brian Nielsen

Jeg har valgt at blive ejendomsservicetekniker, fordi jeg er tiltrukket af den store variation, der er i arbejdsopgaverne. Jeg har lyst til et job, hvor jeg ikke skal sidde stille det meste af dagen.

Det gode ved uddannelsen er, at det hele fungerer – både i forhold til underviserne og selve undervisningen. På den måde har jeg fået mange gode ting med i rygsækken, som jeg bruger aktivt i mit job.

Jeg havde en læreplads fra starten, så det har givet mig en hel del praktisk erfaring hele vejen igennem uddannelsesforløbet. AMU Nordjylland har desuden et godt samarbejde med Himmerland Boligforening, hvor jeg er ansat.

Uddannelsen som ejendomsservicetekniker har for mit vedkommende banet vejen til drømmejobbet. Jeg har i dag verdens bedste job, og mine fremtidsdrømme går på at blive i dette job så længe som muligt.

Jobbet som ejendomsservicetekniker er utroligt varieret – det ene øjeblik går du og skufler bede, og det næste sidder du på kontoret og varetager forsikringssager, fortæller Brian Nielsen, ejendomsservicetekniker hos Himmerland Boligforening.

Læs mere om uddannelsen: Ejendomsservicetekniker