Byggeri

Byggerikurserne hos AMU Nordjylland er for dig, der arbejder eller gerne vil arbejde inden for bygge- og anlægsbranchen.

Vores faglærere brænder for deres fag og for at give dig en så praksisnær undervisning som muligt. Derfor kombineres den teoretiske undervisning altid med praktiske opgaver, som afspejler arbejdet inden for det enkelte fagområde. Der gennemføres ofte besøg på byggepladser, så du får et endnu bedre indblik i arbejdsområdet.

I undervisningen lægges der vægt på, at du som kursist lærer om de forskellige krav, der er til arbejdet på en byggeplads. Det gælder fx kravene til byggeprocesserne, kvaliteten og de forskellige faggrupper. Samtidig sættes der fokus på, hvor vigtigt det er med et godt samarbejde – både ift. kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Flere af vores kurser er certifikatbærende, og en række af disse skal fornyes efter en periode. Derfor har vi også mange kursister, der kommer igen.

Vi afholder mange kurser her i huset, men vi kommer også gerne ud til virksomheden, når flere fra samme virksomhed skal på kursus.

For AMU Nordjylland er det vigtigt, at du efter endt kursus går herfra med ny, brugbar viden og en stolthed over dit fag.

Kurser
Anlægsarbejder
Beton- og montagebyggeri
Industriel fremstilling af betonvarer/-elementer
Teltmontage
Kurser:
1 kurser er skjult - klik her for at vise dem